Συμβουλές

Η αλήθεια είναι πως τα πάντα ξεκινούν από το καλό κρασί και αυτό μπορούμε να το απολαύσουμε με την χρήση δρύινων βαρελιών.

Δεν αρκεί η επιλογή της σωστής πρώτης ύλης ( σταφύλι - μούστος) αλλά απαιτείται και η παραδοσιακή αποθήκευση και ωρίμανση στου εξαιρετικού αυτού ποτού, που είναι ο οίνος.

Μέσα από τις παρακάτω ερωτήσεις και απαντήσεις θα σας δοθούν χρήσιμες πληροφορίες για την παραδοσιακή οινοποίηση και σωστή συντήρηση του βαρελιού. Πρώτα όμως θα σας ξεναγήσουμε στην ανατομία του:
 
 
 
13
BARREL ANATOMY GREEKn.jpg